top of page
Tower Viewer

STÄNGSEL OCH STAKET

Vi erbjuder många lösningar för inhägnader och har över 20-års erfarenhet i branschen, vilket ger oss möjligheten att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. 

Vi har samarbete med de största stängselleverantörerna i Sverige.

stängsel, staket

INDUSTRISTÄNGSEL

Industristängsel gjuts med galvaniserade stolpar direkt i marken för att stå stadigt i många år, men kan även bultas fast på L-stöd. Detaljer liksom stängslet och stolparna är rostskyddade och är gjorda för att ha en lång livstid.

De flesta försäkringsbolag kräver dessutom att man har ett stängsel kring sitt företag eller sin industri. Därför är det av största vikt att välja ett kvalitativt stängsel som medför en lång livslängd så att man får en säker inhägnad under flera år framöver.

bollplan, stängsel, staket

BOLLPLANSSTÄNGSEL

Ett bollplansstängsel minskar risken för olyckor när det skjuts hårda skott på planen samtidigt som det ger bollplanen ett snyggare och mer exklusivt utseende. Ett bollplansstängsel kan utformas på många olika sätt men det vanligaste sättet är att göra det med ett klassiskt flätverksstängsel. Stängslets utseende och höjd är väldigt flexibelt och bestäms helt utifrån bollplanens dimensioner samt områdets behov.

trädgård, stängsel, staket

VILLASTÄNGSEL

Ett villastängsel ramar in din trädgård och skyddar effektivt din fastighet från intrång. Flätverksstängsel för villa är ett säkert, snyggt och underhållsfritt områdesskydd som kan monteras så gott som överallt, till ett kostnadseffektivt pris. Placerade i och framför häckar och buskage blir våra stängsel med tiden praktiskt taget osynliga men fyller fortfarande sin funktion.

stängsel, staket

STAKET

Smidesstaket & järnstaket ger en oslagbar kombination av elegans och säkerhet till ditt hem eller företag. Du kan anpassa din smidesgrind eller smidestaket precis efter dina behov och önskemål. Skapa ett inbjudande intryck till ditt hem samtidigt som du garanterar säkerhet och skydd.

bottom of page