top of page

TVÄTT OCH MÅLNING

Smutsen på taket är alger, lav och mossa, vilka du inte kan tvätta eller spola bort. Vad ditt tak behöver är en takvårdsbehandling. Det blir en gynnsam investering som förlänger livslängden på ditt tak med upp till 20 år.

Samma smuts som fastnar på fönsterrutorna fastnar också på fasaden, vilket kan vara alger eller mögel som börjat växa. Om du inte har tvättat fasaden på 10-15 år kan du tänka dig hur mycket smuts som finns.

Ett urval av våra tjänster ser ni nedan.

Taktvätt

Taktvätt

Vi rengör eller behandlar taket så att smuts, mossa, alger och lav försvinner.

En taktvätt är mer än bara det visuella uttrycket, det bidrar också till längre livslängd.  

Fasadmålning

Fasadmålning

Att underhålla och måla om sin fasad är viktigt av flera anledningar, men den allra viktigaste är nog att en välmående fasad innebär en förlängd livslängd. Fasaden är skalet som skyddar ditt hus, på samma sätt som yttertaket, därför är det viktigt att ta hand om sin fasad för att hjälpa den med just detta. 

Fasaden kommer att vara mer tålig mot angrepp från till exempel mögel och skadedjur om den har en färg som är i bra skick.

Takmålning

Takmålning

Bara för att taket är gammalt behöver det inte bytas ut, ofta räcker det med underhåll. 

Ett målat tak ser ut som nytt och kommer vara ett skydd mot fukt och påväxt lång tid fram över. 

Marksten

Tvätt av Marksten

Genom att du låter rengöra stenbeläggningar sparar du in framtida större kostnader för omläggning eller ombyggnation. Samtidigt får du det trivsammare i området när allt är rent, snyggt och välhållet.

Fasadtvätt

Fasadtvätt

En ren fasad behåller det nymålade intrycket längre. När du tvättar fasaden blir du av med smuts och pollen och färgen ser både renare ut och håller längre. Smuts är också en riktig grogrund för mögel och alger som i längden kan göra att träet ruttnar.

Soldäck

Tvätt av Soldäck

Nu är det hög tid att vårstäda altanen. Vi hjälper dig med trädäcket så du är redo för sommarens alla grillkvällar.

bottom of page